Dags att byta fönster?

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

SVEA Fönster i Stockholm | För ett smidigt fönsterbyte

Vår modell är verkligen enkel. Vi kommer hem till er, tar mått, lämnar prisförslag på de produkter som är den optimala lösningen för er, tar hand om kontakten med fabrik, leverans och våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras.

Läs mer

Boka en fönsterexpert

Boka ett kostnadsfritt hembesök där vår fönsterexpert ser över era behov.

Kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till er, tar mått och lämnar prisförslag på den optimala lösningen.

Leverans och montering

Vi håller med leverans och våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras.

Utställning

Nu har vi slagit upp dörrarna till vår utställning med Stockholms bredaste produktsortiment! Med över 50 olika modeller från Sveriges ledande fönstertillverkare har vi Stockholms i särklass bredaste fönstersortiment.

Öppettider:
Vardagar 10 - 18
Helger 11 - 15

Produkter

SVEA Fönster's mål är inte att sälja ett fönster. Vårat mål är att kunna leverera den produkt som passar er fastighet och era önskemål bäst. Därför har vi valt att, förutom våra egna produkter, även jobba med andra välkända fönstertillverkare. Vårt produktsortiment är en spegling av den totala fönstermarknaden. Oavsett vilken produkt du söker så har vi lösningen.

Referenser

Se vad vi har gjort och vad våra kunder säger om våra projekt.

Montörernas bilder

Följ via kartan de projekt vi utför.

 

Trivsamt och energismart med nya fönster

Svea Fönster kan hjälpa dig på vägen mot ett trivsammare hem – och på samma gång hjälpa dig att spara energi. Korrekt installerade moderna fönster isolerar på ett sätt som gör att du kan spara väsentliga summor på uppvärmningen.

När du anlitar oss för att byta fönster har du stora valmöjligheter. Fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående fönster – valet är ditt. Trä, aluminium, PVC – vi har ett stort utbud material, färger och former att välja bland. Produktsortiment är det största i Stockholm - hos oss hittar du över 50 modeller från de ledande fönstertillverkarna i Sverige. Traryd, Sunnerbo, Velfac och SP Balans är några av de välrenommerade varumärken inom fönster som vi kan erbjuda.

Allt från klassiska fönster till de allra modernaste fönstertyperna. Allt av högsta kvalitet och alltid tillverkat med moderna metoder. Tillvalsmöjligheterna är dessutom stora – spröjs och avrundade kanter är två populära stilar. Dessutom kan vi erbjuda takfönster och ytterdörrar av högsta kvalitet. 

Med enkelhet som nyckelord

Enkelhet är ett nyckelord i Svea Fönsters verksamhet. När du vill skaffa nya fönster så genomför vi projektet i tre enkla steg. Du bokar in ett kostnadsfritt hembesök där en av våra kompetenta, erfarna och servicemedvetna experter pratar med dig, inspekterar det aktuella objektet och skapar sig en bild av dina behov. Vi tar mått och lämnar sedan ett prisförslag. Därefter sker leverans och montering av våra skickliga montörer. Smidigt och enkelt och med generösa garantier.

Ett fönsterbyte lönar sig av flera anledningar, bortsett från att man ökar trivseln med vackra fönster som släpper in ljus i precis rätt mängd. Med moderna fönster får man lägre uppvärmningskostnader, ett bättre inomhusklimat samt ett ökat värde på fastigheten. Dessutom behöver moderna fönster minimalt med underhåll, något som också sparar en väsentlig slant på lång sikt. Vi rekommenderar att du byter alla fönster på en gång. Det är på långt sikt såväl kostnadseffektivt som energisparande.

En fråga vi ofta får är om man kan montera fönster själv? Visst, om man har de rätta kunskaperna och är beredd att ta risken. Låter du våra erfarna och välutbildade montörer utföra arbetet så kan du känna en större trygghet. Vi erbjuder högkvalitativa fönster och tio års garanti.

Vi levererar alltid en helhet

Vi ser alltid till att leverera en helhet till våra kunder, oavsett om det handlar om ett fönster till fritidshuset eller en hel bostadsrätt.

Vi är med våra kunder hela vägen – från idé och projektering till att fönstren är på plats. Vi gör alltid allt vi kan för att våra kunder ska bli nöjda med sina nya fönster.

Välkommen att kontakta oss på Svea Fönster!