Maximal Compact

Denna produkt är ett enastående alternativ till traditionellt helkarmsbyte.
Vi har god erfarenhet av denna produkt och lämpar sig aldra bäst till fastigheter där man inte vill åsamka skador på gammal puts. 

Montaget går betydligt snabbare än ett helkarmsbyte och fönstren kan utföras som både 3-glas och 2+1.

I grundutförande är fönstret helt underhållsfritt både på utsidan men även på insidan, då både instickskarm och bågar utförs i aluminium.

Vill man ändå få träinnerbågar så är det fullt möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer om Maximal Compact, ett alternativ till helkarmsbyte.

 

Original
Detta var vår allra första modell, därav namnet, och som blivit något av en klassiker. Originalprofilen förenar äkta träkänsla med allmogestil. Passar in i många olika typer av villor och flerfamiljshus, och särskilt om ni efterfrågar de klassiskt svenska. Original kan fås både som 3-glas och 2+1-glas.

Retro
Profilen Retro rekommenderar vi vid fönsterbyten i äldre fastigheter från 1940-talet fram till 1960-talet.  Retro är framtaget i samarbete med arkitekt och fastighetsägare i syfte att behålla den äldre stilen men med modernt material.

Futur
Precis som namnet anger är detta ett val om man vill satsa på modern formgivning med raka och enkla linjer. Futur passar överallt där man vill ha ett stilrent och modernt uttryck. Föredras i offentliga miljöer och byggnader.

Fyll i formuläret så berättar vi mer!